Jenama
 
Troli
0 Barang
 
Terlaris
 

sshhh..!!rahsia kita-serbuk tulen Manjakani Mekah

sshhh..!!rahsia kita-serbuk tulen Manjakani Mekah
Klik untuk memperbesar
Harga: RM25.00
Status Bekalan: Dalam Stok
Model: Manjakani Mekah Tulen
Purata Kepuasan: Belum Dinilai


Kuantiti: Tambah ke Troli

HUBUNGI PN RINA 0172390072 UNTUK PESANAN / KETERANGAN LANJUT

KAPSUL/SERBUK RM25.00/

SABUN RM35

 

Pengedar dialu-alukan dan akan mendapat tawaran harga yang ganda hebat!!

SERBUK TULEN MANJAKANI
 
Ramai antara kita mengetahui akan khasiat herba buah manjakani tetapi penghalang utama untuk kita terus berdampingan dengan buah herba ini ialah rasanya yang amat pahit dan amat kelat sehingga ada antara kita tidak mampu pun untuk menelannya malah ada yang akan termuntah balik kerana rasanya yang terlalu pahit itu.Maka disebabkan itulah ramai antara kita yang memilih untuk membeli segala macam jamu,ubat atau apa saja yang mengandungi khasiat buah ini yang telah siap diproses. Namun sejauh manakah keberkesanannya?
 
Ada antara sesetengah produk herba,harga melambung mahal di pasaran dengan pelbagai janji-janji manis dan pembungkusan yang begitu menarik seolah-olah produk tersebut begitu berkesan seperti yang didakwa oleh pengeluar/pengedar dan berbaloikah dengan harganya? Banyak produk herba di pasaran kini kandungan pati buah manjakaninya tidak sampai pun satu pertiga. Selebihnya adalah campuran daripada bahan-bahan lain yang menggunakan nama saintifik yang sukar kita fahami. Tahap keberkesanan produk-produk ini sukar dikenalpasti malah kadang-kadangn mengundang pelbagai masalah sampingan lain kerana tahap ketahanan badan seseorang tidaklah sama antara satu sama lain dan ada antara kita mungkin alah terhadap satu-satu pemakanan.
 
Rentetan daripada segala permasalahan di atas, syarikat kami mengambil pendekatan terbaik untuk berkongsi dengan semua kaum wanita akan khasiat herba buah manjakani ini dan bagaimana kita hendak sentiasa mengamalkan dalam kehidupan kita supaya ia mudah dimakan tanpa perlu melalui kesengsaraan rasa pahit dan kelatnya. Rahsia yang ingin dikongsikan ini akan dapat mengatasi rasa pahit terlampau ini secara semulajadi dan yang paling utama kita semua berhasil mendapatkan khasiatnya secara optimum. Di sini juga kami menyeru kepada semua kaum wanita agar prihatinlah dengan aliran tunai anda. Rahsia yang akan diperkenalkan ini amat menjimatkan wang anda dan hasil keberkesanannya amat luar biasa sekali untuk anda bayangkan. Lakukan rahsia ini untuk anda melihat dan merasai keajaibannya.
 
BUAH MANJAKANI,BUAH AJAIB. CIPTAAN ALLAH UNTUK WANITA
 
 Sejak berzaman lagi,manjakani sudah terkenal dan sinonim dengan keupayaannya merawat seribu satu masalah yang dihadapi wanita. Ini merupakan sedikit ringkasan mengapa setiap wanita harus memiliki serbuk manjakani ini sebagai perisai kegunaan harian.
 
Sebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar
 
" Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya"- Puan Sue, Pengasas Serbuk Tulen Manjakani, SHHHH! Rahsia Kita.
 
Berikut adalah 1001 rahsia yang terdapat pada sebiji buah manjakani
 
1. AWET MUDA
Antioksida melambatkan proses penuaan sel.
 
2. PENCEGAHAN KENCING MANIS
 
Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah.


 

3. PENCEGAHAN BARAH PAYUDARA DAN RAHIM
 
Antioksida manjakani mampu mencegah barah buah dada dan rahim.
 
4. PENCEGAHAN BAU YANG TIDAK DIINGINI
 
Manjakani dikatakan bersifat astringen, berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
5. MATA YANG SIHAT
 
Astringen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia mengecutkan tisu-tisu pada mata.
 
6. RAWATAN PAYUDARA
 
Oleh kerana manjakani mempunyai sifat-sifat menegangkan kembali otot-otot, maka amalan meminum minuman bemanjakani dapat memperbaiki payudara yang telah hilang kekenyalannya.
7. KULIT KERING DAN BERMINYAK
 
Astringen juga dapat mengaawal kulit kering dan berminyak.
 
8. PELBAGAI KHASIAT MAKANAN
 
Disebabkan manjakani mempunyai serat makanan ia dapat melawaskan pembuangan air besar. Vitamin dan zat galian serta karbohidrat dan protein boleh memupuk kesihatan.
 
9. MEMULIH OTOT DALAMAN FARAJ
 
Tannin pada manjakani amat mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan sekali gus merapatkan bahagian yang longgar, lemah atau kendur.
 
10. MENGAWAL LENDIR DAN LELEHAN FARAJ
 
Astrigen berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj.
 
11. MENGECUTKAN TISU-TISU
 
Astrigen dikatakan berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin.
 
12. MENEGANGKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT
 
Astrigen dalam manjakani boleh mencantikkan kulit dan mencegah jerawat.
 
13. MENGUATKAN GIGI DAN KAYA DENGAN KALSIUM
 
Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang.
 
14. MULUT
 
Astrigen dalam manjakani dapat mengekalkan kebersihan mulut.
 
15. PERAWATAN KRONIK ULSER
 
Amalam meminum minuman manjakani juga boleh merawat kronik ulser.
 
 
ATURCARA KEGUNAAN UNTUK PELBAGAI TUJUAN
 
Ia amat sesuai untuk melambatkan kedutan muka(awet muda). Disamping itu juga, ia berupaya menghilangkan jerawat yang tumbuh di muka dengan kadar yang amat cepat sekaligus memudarkan parut-parut jerawat yang ada di muka sebelumnya.
 
Jika untuk menegangkan/memejalkan payudara atau hilangkan hitam-hitam celah kelangkang, ketiak atau pelipat, lakukan kaedah yang sama dan biarlah ia benar-benar kering. Selepas itu terus mandi. Semasa mandi, sisa-sisa serbuk manjakani yang masih melekat di badan itu gunakanlah sebagai scrub(gosok) untuk hilangkan daki-daki / bekas-bekas hitam celah kelangkang atau di mana sahaja. Selepas itu mandilah seperti biasa dan bilas sebersih-bersihnya.
 
CARA DAN ATURAN GUNA
 
SEBAGAI LULUR/MASKER
 
Ambil serbuk buah manjakani ini dalam kuantiti separuh sudu kecil (terpulang kepada anda sebenarnya). Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. Agak-agak keperkatannya supaya mudah disapu. Sapu ke seluruh wajah anda. Biarkan ia betul-betul kering. Selepas itu, bilas dengan air bersih. Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai.
 
Ia boleh juga digunakan untuk merawat luka samada luka biasa atau pembedahan perut selepas bersalin. Caranya, cuma sapu pes manjakani (serbuk yang dicampurkan dengan sedikit air)di tempat terbabit dan biarkan ia mengering. Selepas itu, dicuci perlahan-lahan sehingga bersih. Amalkan sehingga ia sembuh.
 
SEBAGAI EJEN PERAPAT / KEGUNAAN UNTUK BAHAGIAN SULIT
 
Bagi mendapatkan hubungan suami isteri seperti diimpikan, faraj wanita mestilah sentiasa dalam keadaan bersih, tidak berbau, rahim cantik terletak,faraj tidak banjir dan paling penting,maintain ketat bab perawan. Caranya cukup mudah. Ada beberapa cara sebenarnya.
 
Ambil serbuk manjakani dan campurkan dengan sedikit air lalu disapu ke pintu lubang faraj. Buat 3-4 kali seminggu pun sudah memadai. Tindakbalasnya akan segera dapat dirasai. Bertahanlah sedikit dengan rasa berdenyut-denyut di bahagian otot yang longgar sebab manjakani sedang bekerja untuk membantu anda.

SEBAGAI PENCUCI BAHAGIAN SULIT
 
Ambil satu sudu kecil serbuk manjakani ini dan campurkannya dengan segayung air(cebuk air). Kacau atau kocak-kocakkannya sehingga sebati dan gunakan semasa mencuci bahagian sulit anda. Air campuran yang lebih tadi bolehlah disimpan di dalam botol untuk kegunaan pada waktu-waktu yang lain.
 
*TIPS
Air janganlah disimpan di dalam botol terlalu lama sehingga berminggu-mingu. Bimbang ia akan bertukar menjadi masam sebab air paip kita bukanlah bersih sangat. Bakteria terlalu banyak. Jika air direbus terlebih dahulu lainlah ceritanya. Ia amat sesuai digunakan ketika wanita dalam keadaan haid kerana ia amat kaya dengan bahan antiseptik dan antioksida. Seelok-eloknya gunakan setiap hari sebagai amalan. Cara ini juga berupaya untuk mengetatkan faraj anda.
 
Jika anda ingin mengamalkannya dengan madu, elakkan menggunakan sudu logam. Ia boleh mengurangkan khasiat madu. Paling baik,gunakan sudu plastik,tembikar dan lain-lain.
 
 
 
Nota pengeluar
 
Buah Manjakani Aleppo dari Syria yang sebesar guli dan berpuru ini kami proseskan menjadi serbuk halus supaya mudah dipakai untuk apa jua tujuan pemakaian. Ia akan dicuci bersih dahulu sebelum diproses. Ia adalah 100% serbuk manjakani tulen. Serbuk Buah Manjakani keluaran kami boleh disimpan bertahun-tahun tanpa berkurangan khasiatnya asal sahaja disimpan di tempat yang kering dan kedap udara.
 


 

"MOMMY benar-benar menawarkan hanya produk-produk terbaik untuk anda. Jangan bazirkan wang anda dengan produk yang salah. Semoga andalah yang seterusnya mengalami seajaiban produk-produk ini".

Mengulas
Nama:


Ulasan Anda: Nota: Tidak menyokong format HTML!

Tahap Kepuasan: Teruk            Bagus

Kod pengesahan:

sshhh..!!rahsia kita-serbuk tulen Manjakani Mekah
Klik untuk memperbesar
sshhh..!!rahsia kita-serbuk tulen Manjakani Mekah
Klik untuk memperbesar
sshhh..!!rahsia kita-serbuk tulen Manjakani Mekah
Klik untuk memperbesar
sshhh..!!rahsia kita-serbuk tulen Manjakani Mekah
Klik untuk memperbesar